Menu Close

Një panair që tregon mjeshtërinë shqiptare. Wood World Albania është pjesë e këtj panairi me produktet e Metal World Albania – Metal artwork.

Nëse bëheni pjesë do të shikoni se si lënda e parë është shndërruar në një vepër arti dhe në një produkt cilësor dhe të veçantë ku çdo pjesë e produktit është mbushur me frymën e inovacionit dhe krijimtarisë. Kjo dëshmon mjeshtërinë e punës në Metal World Albania.

Panairi i Traditës nuk është thjesht një ekspozitë, është një përvojë gjithëpërfshirëse që do t’ju zgjojë shqisat dhe do t’ju ndezë pasionin për mjeshtërinë shqiptare. Ju ftojmë të bëni tuajin produktet e veçanta që Metal World Albania ka sjellë në këtë panair për ju.

Bashkohuni me ne në Panairin e Traditave dhe zbuloni thesaret që ju presin. Produktet që Metal World Albania ka sjellë për ju janë të disponueshme vetëm në Panairin e Traditës nuk gjenden asgjëkundi, ndaj sigurohuni që t’i bëni pjesë të tuajën, pasi nuk do të këtë një produkt të dytë njësoj!

Dy organizatorët kryesorë të këtij panairi janë:

-Bea Marketing and Promotion

-Toptani

Panairi i Traditës është i hapur për publikun deri më 30 Nëntor, tek Toptani Tiranë. Ejani të përjetoni më të mirën e mjeshtërisë së produkteve të metalit!

Language
×