Menu Close

Dyshekë

Showing all 4 results

 • 79900 L225000 L

  pure cotton felt 100% pure wool felt Triple Pocketspring technology support Seven Comfort areas Zero gravity feeling 10 years of Warranty 40 nights trial

 • 55000 L120000 L

  Dysheku në të cilin flini është thelbësor për shëndetin dhe mirëqenien tuaj. Eshtë e rëndësishme të kesh një gjumë të qetë dhe të zgjohesh pa…

 • 40000 L95000 L

  Dyshek  me porosi nga Wood World Albania, nen brand Sleep World Albania, me cilesi absolute e cila garantohet me 40 nete prove dhe 10 vjet…

 • 25000 L58000 L

  Sleepworld Comfort is our medium firm mattress with two sides of firmness. With a height of 24 cm, and totally ecological material certified in the…

Language
×