Menu Close

Krevat

Krevat me porosi, krevat dopio, krevat tek, dhome gjumi, mobilje me porosi

Showing all 20 results

 • Krevat dopioKrevat dopio
  88000 L

  Pelhure qe pastrohet lehte Strukture: Multistrade Zgare ergonomike Dyshekun mund ta porosisni ketu

 • Krevat dopioKrevat dopio
  93000 L105000 L

  Një sintezë e përsosur e estetikës dhe rehatisë, krevat dopio Pol mund të vendoset në mes të dhomës.Koka e palosshme e këndshme për lexim ose…

 • Krevat dopio
  125000 L145000 L

  Materiali Pelhura: Teddy Bouclé (100% polyester) Struktura: Multistrade Zgare: Ergonomike

 • 36000 L42000 L

  Dizajni i tij i përjetshëm do të përputhet në mënyrë elegante me çdo dekor, ndërsa pamja e tij lundruese do të shtojë një prekje të…

 • Krevat
  53000 L

  Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune. Permasat:168x220x100 cm Transporti për qytetin e Tiranës falas Dysheku nuk perfshihet në çmim por mund ta…

 • Krevat
  34000 L

  Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune. Permasat: 90×190 Materiali: Velvet Sturkture Druri Zgara Ergonomike e perfshire ne cmim Transporti për qytetin e…

 • Krevat
  95500 L

  Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune. Permasat: 137x100x200 cm Materiali: Velvet Sturkture Druri Transporti për qytetin e Tiranës falas Dysheku nuk perfshihet…

 • Krevat
  94000 L

  Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune. Permasat: 137x100x210 cm Materiali: Velvet Sturkture Druri Transporti për qytetin e Tiranës falas Dysheku nuk perfshihet…

 • Krevat
  86000 L

  Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune. Permasat:160×190 cm | 180×200 Transporti për qytetin e Tiranës falas Dysheku nuk perfshihet në çmim

 • Krevat
  84000 L

  Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune. Transporti për qytetin e Tiranës falas Dysheku nuk perfshihet në çmim

 • Krevat
  95000 L

  Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune. Transporti për qytetin e Tiranës falas Dysheku nuk perfshihet në çmim

 • Krevat
  76000 L

  Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune. Zgara ergonomike e përfshirë Transporti për qytetin e Tiranës falas Dysheku nuk perfshihet në çmim

 • krevat dopio
  40000 L

  Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune. Zgara ergonomike e përfshirë Transporti për qytetin e Tiranës falas Dysheku nuk perfshihet në çmim

 • Krevat
  125000 L

  Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune. Strukture Druri Transporti për qytetin e Tiranës falas Dysheku nuk perfshihet në çmim

 • Krevat
  128000 L

  Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune. Zgara ergonomike e përfshirë Transporti për qytetin e Tiranës falas Dysheku nuk perfshihet në çmim  

 • Krevat me hapje
  75000 L85000 L

  Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune. Zgara ergonomike e përfshirë Transporti për qytetin e Tiranës falas Dysheku nuk perfshihet në çmim por…

 • krevatKrevat "World'on"
  75000 L85000 L

  Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune. Zgara ergonomike e përfshirë Transporti për qytetin e Tiranës falas Dysheku nuk perfshihet në çmim por…

 • Krevat dopioKrevat dopio
  95000 L115000 L

  Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune. Zgara ergonomike e përfshirë Transporti për qytetin e Tiranës falas Dysheku nuk perfshihet në çmim por…

 • 28000 L65000 L

  Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune. Zgara ergonomike e përfshirë Transporti për qytetin e Tiranës falas Dysheku nuk perfshihet në çmim por…

 • krevat dopio
  28000 L52000 L

  Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune. Zgara ergonomike e përfshirë Transporti për qytetin e Tiranës falas Dysheku nuk perfshihet në çmim por…

Language
×