Menu Close

Sleep World On’cloud

55000 L120000 L

Dysheku në të cilin flini është thelbësor për shëndetin dhe mirëqenien tuaj. Eshtë e rëndësishme të kesh një gjumë të qetë dhe të zgjohesh pa dhimbje qafe ose shpine, kështu që ne ju ofrojmë një dyshek i cili është  krijuar me kujdesin më të madh  për nevojat e trupit tuaj.

Sleepworld On’cloud është  dyshek i duhur për çdo madhësi dhe peshë, i cili  përshtatet me stilin tuaj të gjumit dhe ju lejojnë të rregulloni nivelin e qëndrueshmërisë. Të gjithë dyshekët SleepWorld  janë idealë për të gjitha pozicionet e gjumit, sigurojnë mbështetje për shtyllën kurrizore.

 

SKU: N/A Category:
Language