Menu Close

Divane “Comfort’for”

75000 L

  • Permasa:214x79x95cm
  • Strukture:Druri
  • Kembe druri
  • Suport: Elastik
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language