Menu Close

Kendi “Softstyle’tree”

115000 L

  • Permasa: 152x90x208 cm
  • Strukture:Druri
  • Suport: Elastik
  • Kemb metalike
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Kend

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kendi “Softstyle’tree””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language