Menu Close

Kendi “World’tree”

153000 L

  • Permasa: 272x160x73cm
  • Strukture:Druri
  • Suport: Elastik
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
  • Tapiceri: Velvet

 

Category:
Language