Menu Close

Nëse kërkoni të krijoni elemente unik për shtëpinë tuaj, me materiale të përzgjedhur me kujdes dhe të punuar me profesionalizëm, jeni në vendin e duhur!

Pse duhet të zgjidhni Wood World Albania?
Wood world Albania prodhon vetëm produkte me cilësi dhe standart të lartë me çmime të arsyeshme. Ne kursejmë kohën tuaj duke ofruar shërbimin tonë falas të konsultimit në ambjentin tuaj për artikujt me porosi. Disponojmë të gjithë logjistikën që nga marrja e masave deri në montimin në ambjentin tuaj.Komunikim i rregullt mbi statusin tuaj të porosisë.Afate të shpejta dhe të përcaktuara për prodhimin e mobilieve tuaja.

Wood World Albania kujdeset për çdo detaj të mobiljes suaj që nga perzgjedhja e materialeve,ngjyrave dh formave gjeometrike duke i bërë ato mobilie unike të bukura dhe cilësore. Porosisni mobilien tuaj në Wood World Albania dhe nuk do të zhgenjeheni.

CILESIA E GARANTUAR

Ne nuk diskutojmë mbi cilësinë,ne vetëm e ofrojmë atë.

POROSIA VJEN NE KOHEN E PARACAKTUAR

Ne e respektojmë kohën tuaj dhe sigurojmë që porositë t’ju dorëzohen brenda afatit të premtuar.

SHERBIM PROFESIONAL NDAJ KLIENTIT

Tashmë prej 5 vitesh këtë fakt e dëshmojnë më së miri klientët tanë.

Language
×