Menu Close

Kredence “Special’on”

115000 L

  • Permasa: 80x46x180 cm
  • Struktura: Metali dhe Druri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Kredence

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kredence “Special’on””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language