Menu Close

Kredence One

55000 L

  • Permasa: 150x90x40cm
  • Mobilie: Mdf rimeso lisi
  • Struktura: Metal 20×20 mm
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language