Menu Close

Kredence “Console 1”

27000 L

  • Permasa: 90x38x110 cm
  • Struktura: Metal
  • Syprina Design druri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Kredence e stilit  industrial “Console 1” është bërë nga struktura metali dhe design e drurit.

Kredenca  është e përkryer për   dekorin e hyrjes tuaj. Me sirtaret e poshtëm të shtuar për te vendosur me shume gjera,

tavolina është e lëmuar në prekje dhe mund të mbajë gjerat tuaja me perdorim te shpesht. Design i drurit  mund te zgjidhet sipas kerkeses tuaj gjithashtu dhe ngjyra e metalit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kredence “Console 1””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language