Menu Close

Mobilie Televizori “Design’tree”

115000 L

  • Permasa: 213x40x60 cm
  • Mobilie: Mdf Lisi
  • Struktura: Druri dhe Metalike
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language