Menu Close

Tavoline Televizori “Holder’for”

43000 L

  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Strukture: Druri dhe Metali
  • Permasat: 180x45x55 cm
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Tavoline Televizori

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline Televizori “Holder’for””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language