Menu Close

Mobilie Televizori “Design’to”

42000 L

  • Permasa: 180x46x64 cm
  • Mobilie: Mdf Lisi
  • Struktura: Druri dhe Metalike
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas

 

Category:
Language