Menu Close

Mobilie Televizori “White’to”

32500 L

  • Permasa: 167x40x69 cm
  • Mobilie: Mdf Lisi
  • Struktura: Druri dhe Metali
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language