Menu Close

Komodina “Solid’on”

35000 L

  • Permasa: 143x46x54 cm
  • Mobilie: Mdf Lisi
  • Struktura: Druri dhe Metalike
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas

 

Category:

Komodina

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Komodina “Solid’on””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language