Menu Close

Tavoline Mesi “Decor’to”

42000 L

  • Përmasa: 70x70x35 cm
  • Strukture metalike
  • Syprine  druri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Tavoline Mesi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline Mesi “Decor’to””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language