Menu Close

Tavoline mesi “Square one”

9490 L

  • Përmasa: 90x50x42cm
  • Strukture metalike 20x20mm
  • Syprine me design mermeri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Tavoline mesi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline mesi “Square one””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language