Menu Close

Tavoline Mesi “Decor’tree”

22000 L

  • Përmasa: 46x41x31cm
  • Strukture metalike
  • Syprine Guri-Traventine
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language