Menu Close

Mbajtese peshqirash

16500 L

  • Permasa: 140x80x35cm
  • Konstrukti: Metalik 12mm
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Mbajtese peshqirash

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mbajtese peshqirash”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language