Menu Close

Mobilie Televizori “White’to”

26000 L

  • Permasa:200x36x44 cm
  • Mobilie: melamine
  • Struktura: melamine
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language