Menu Close

Mobilie Televizori “White’on”

46000 L

  • Permasa: 150x36x44 cm
  • Mobilie: Mdf Lisi
  • Struktura: Druri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language