Menu Close

Ndryshe nga zyra, mund të jetë e vështirë të përqendroheni në punën tuaj kur jeni të rrethuar nga shpërqendrimet në shtëpi. Kjo është arsyeja pse është thelbësore të krijoni një hapësirë zyre të rehatshme dhe funksionale në mënyrë që të jeni produktiv dhe efikas. Ka disa ide të dizajnit të zyrës në shtëpi që do t’ju ndihmojnë të krijoni hapësirën e përsosur të punës.

Ja çfarë duhet të keni parasysh kur dizajnoni hapësirën e zyrës tuaj në shtëpi:

-Vendosni për një stil për zyrën tuaj

Zgjidhni një stil që i përshtatet shijes tuaj dhe pjesës tjetër të shtëpisë tuaj.

Nëse dëshironi një zyrë moderne, përdorni sirtarët dhe raftet e drurit. Eksperimentoni me një skemë ngjyrash njëngjyrëshe, çelik inox dhe materiale xhami për një atmosferë elegante, bashkëkohore.

Nëse dëshironi një zyrë luksoze, zgjidhni një stil tradicional ose mobilje antike me detaje të shtuara.

Nëse dëshironi një zyrë akademike, mobiljet prej druri të errëta, si një tavolinë e vogël, të përziera me një llambë leximi të cilësisë së mirë, janë një mënyrë e shkëlqyer për të krijuar atë bukuri të botës së vjetër. Shtoni një raft librash ose ndërtoni një mini bibliotekë përgjatë murit nëse keni hapësirë.

-Merrni parasyshë që të krijoni kushtet e nevojshme për të ruajtur të gjitha materialet që ka një zyrë pune.

Do t’ju duhet të ruani të gjitha furnizimet e zyrës, prandaj sigurohuni që të përfshini shumë dollapë, rafte dhe sirtarë në dizajnin tuaj. Një mënyrë e shkëlqyer për të maksimizuar ruajtjen është të zgjidhni mobilje me ruajtje të integruar, si një tavolinë me sirtarë ose një raft librash me dollapë.

-Qëndroni rehat

Zgjidhni një karrige zyre që ofron mbështetje adekuate për shpinën tuaj. Shmangni shkëlqimin e ekranit dhe lodhjen e syve duke vendosur zyrën tuaj në shtëpi në një zonë të ndriçuar mirë.

Krijimi i një hapësire pune në shtëpinë tuaj mund të jetë sfiduese, por nuk është e pamundur. Puna nga shtëpia mund të jetë e këndshme dhe produktive. Gjithçka që ju nevojitet është pak kreativitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language
×