Menu Close

Një gjumë i mirë do të thotë një ditë produktive dhe një mendje e freskët.
Një element shumë i rëndësishëm për një gjumë të qetë është përzgjedhja e ngjyrave të duhura në arredimin e dhomës tuaj.

Krijimi i një hapësire miqësore për gjumin shkon përtej vetëm një dysheku të rehatshëm dhe jastëkëve të butë. Bëhet fjalë për krijimin e një mjedisi që qetëson shqisat tuaja dhe ju vë në gjumë të thellë. Dhe një element që shpesh neglizhohet, por me ndikim të jashtëzakonshëm është ngjyra e bojës në muret e dhomës tuaj të gjumit.

Ngjyra e bojës mund të luajë një rol jetik në transformimin e dhomës tuaj të gjumi në një strehë të qetë. Ngjyrat e duhura mund të qetësojnë shpirtin tuaj, të ulin rrahjet e zemrës dhe të krijojnë ambient për një gjumë të qetë.


Ngjyrat e zgjedhura mund të luajë një rol jetik në transformimin e dhomës së gjumit në një strehë të qetë.

Këtu gjeni disa sugjerime ngjyrash që mund t’ju ndihmojnë të relaksoheni gjatë natës dhe të pushoni mirë .

Tonet Neutrale

Krijojnë një atmosferë qetësuese që promovon relaksim. Konsideroni nuancat e bezhës, kremit për një bazë neutrale. Këto ngjyra ofrojnë një ambient të zbrazët që ju lejon të përfshini tekstura të ndryshme, modele dhe ngjyra të theksuara në dekorimin e dhomës tuaj të gjumit.

Për të shtuar thellësi dhe interes vizual, shtrojini nuanca të ndryshme neutrale dhe përzieni materiale të tilla si liri, kadife dhe druri natyral.

Ngjyrat e lehta

Ngjyrat e lehta krijojnë ndjenjën e hapësirës në dhomat e gjumit, veçanërisht në dhoma me hapësirë të vogel ose dhoma me dritë natyrale të kufizuar. Zgjidhni nuancat si pastel të butë, blu të zbehtë ose gri të hapur për të ndriçuar hapësirën dhe për ta bërë atë të ndihet më e hapur dhe e ajrosur.

Bashkoni ngjyrat e lehta të murit me mobilje të bardha ose ngjyre kremi për një pamje të pastër dhe të freskët.

Ngjyrat e Ngrohta

Ngjyrat e ngrohta janë të shkëlqyera për të krijuar një atmosferë komode dhe tërheqëse në dhomën e gjumit. Nuancat e të kuqes, portokallisë dhe të verdhës së ngrohtë mund të ngjallin ngrohtësi, rehati dhe relaksim.

Për të balancuar ngrohtësinë, përfshini tone neutrale ose ngjyra të ftohta si blu ose jeshile si ngjyra të theksuara në arredimin e shtratit, perde ose elemente dekorative. Shtoni pajisje ndriçimi për të krijuar një atmosferë qetësuese në dhomën e gjumit.

Language
×