Menu Close

Kur bëhet fjalë për dekorimin e dhomës së ndenjes, shumica e shtëpive priren të kenë dekore të thjeshtë që i bëjnë ato të duken, asgjë më shumë se një koleksion i mërzitshëm kutish ku njerëzit banojnë. Nuk duhet të jetë kështu, pasi ju mund të krijoni diçka unike dhe të bukur për dhomën tuaj të ndenjes.

Ju mund të përdorni pëlhurë për të krijuar një pamje unike dhe elegante për muret tuaja. Do të habiteni se sa mirë mund ta bëni këtë duke krijuar kolazhe modelesh për dekorime artistike unike dhe me pamje të mrekullueshme.

Gjëja tjetër për të cilën duhet të vendosni është një temë e mirë për dekorimin e dhomës së ndenjes që keni në mendje. Një dizajn i pastër dhe i thjeshtë është një fitore e sigurt. Bëni zgjedhjen tuaj me mençuri dhe punoni me çdo gjë që do t’i bëjë gjërat të duken mirë në planin afatgjatë, për sa kohë që ajo qëndron në sferën e të këndshmes estetikisht dhe jo diçkaje të parealizueshme.

Gjëja tjetër që vlen të përmendet është se do t’ju duhet të zgjidhni një skemë të mirë ngjyrash me të cilën mund të punoni. Mbani në mend se ngjyrat do të kenë një ndikim të thellë në psikikën e atyre që jetojnë brenda, kështu që bëni çmos që të keni diçka mikpritëse si pjesë e skemës së ngjyrave.

Ju gjithashtu mund të përdorni fotografi dhe piktura si mjete të fuqishme dekorimi. Nëse dëshironi të krijoni pamjen perfekte, atëherë mund të përdorni disa dekorime të këtij lloji të vendosura në mënyrë strategjike për të pasur efektin e dëshiruar. Nëse ju ndodh të përdorni shumë prej tyre, atëherë do të krijoni një ndjenjë klaustrofobie, prandaj sigurohuni që t’i përdorni ato me moderim. Gjithashtu do të kërkojë përpjekje shtesë kur bëhet fjalë për rutinën tuaj të pastrimit.

Eksperimentoni siç e shihni të arsyeshme me muret e dhomës tuaj të ndenjes, por lërini gjërat të rrjedhin ndërsa punoni. Një pamje harmonike do të ndihet gjithmonë e mirëpritur në shumicën e dhomave, por do të bëni mirë të siguroheni që të mos i ngatërroni gjërat me ngjyra të pasinkronizuara, ose diçka tjetër që thjesht nuk përshtatet me pjesën tjetër të dekorimeve tuaja. Pasi ta bëni këtë, nuk do të keni asnjë problem me pjesën tjetër të nevojave tuaja të dekorimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language
×