Menu Close

Divane “Comfort”

56000 L

  • Permasa:224x45x80 cm
  • Strukture:Druri
  • Suport: Elastik
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas

 

Category:
Language