Menu Close

Kend “Squaring”

Original price was: 165000 L.Current price is: 130000 L.

  • Permasa:270x220x90cm
  • Tapiceri: Velvet
  • Strukture:Druri
  • Suport: Elastik
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language