Menu Close

Divane “Comfort’tree”

65000 L

 

  • Tapiceri: Velvet
  • Strukture:Druri
  • Suport: Elastik
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Divane

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Divane “Comfort’tree””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language