Menu Close

Divane “Comfort’on”

68000 L

  • Permasa:209x69x106cm
  • Strukture:Druri
  • Suport: Elastik
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language