Menu Close

Komodine “Gray’on”

18000 L

  • Permasa: 40×60 cm
  • Mobilie: Mdf Lisi
  • Strukture: Metali
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language