Menu Close

Komodine “Wood’to”

25000 L

  • Permasa: 57x40x45 cm
  • Mobilie: Mdf Lisi
  • Struktura: Metalike 
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas

 

 

Category:
Language