Menu Close

Krevat dopio “Pol”

93000 L105000 L

Një sintezë e përsosur e estetikës dhe rehatisë, krevat dopio Pol mund të vendoset në mes të dhomës.Koka e palosshme e këndshme për lexim ose qëndrim në mbeshtetur. ‎I bukur? per instagram 😀

SKU: N/A Category:
Language