Menu Close

Mobilie Televizori “Opened’on”

26000 L

  • Permasa: 160x40x50 cm
  • Mobilie: Mdf Lisi
  • Struktura: Metali
  • Syprina Dizanj Druri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Mobilie Televizori

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mobilie Televizori “Opened’on””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language