Menu Close

Krevat “Sleep’on”

86000 L

  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Permasat:160×190 cm | 180×200
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
  • Dysheku nuk perfshihet në çmim
Category:

Krevat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krevat “Sleep’on””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language