Menu Close

Mobilie Televizori “World’on”

75000 L

  • Mobilie: Mdf me lyerje
  • Struktura:Metalike
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 18 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language