Menu Close

Raft Librash “Half’open”

43000 L

  • Permasa: 63x33x200 cm
  • Strukture Metali
  • Syprina Dizanj Druri dhe Xhami
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language