Menu Close

Raft Librash “Simple’on”

Original price was: 55000 L.Current price is: 48000 L.

  • Permasa: 92x30x180 cm
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
  • Dru lisi natyral
Category:
Language