Menu Close

Raft Librash “Two piece”

43000 L

  • Permasa: 180x89x30 cm
  • Strukture Druri
  • Kembe Metali
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Raft Librash

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Raft Librash “Two piece””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language