Menu Close

Tavoline Zyre “Simple’to”

Original price was: 47000 L.Current price is: 24000 L.

  • Strukture Druri
  • Permasa: 76x180x169 cm
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language