Menu Close

Raft Librash “two”

11500 L

  • Permasa: 175x67x25cm
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Raft Librash – Sidoqoftë dekorimi i dhomës suaj, rafti i librave do të përshtatet në mënyrë të përkryer, falë linjave të thjeshta dhe gjeometrike. Ai ju ofron hapësirë ​​të bollshme  për ruajtjen e librave, sendeve dekorative dhe gjërave të tjera të bukura.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Raft Librash “two””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language