Menu Close

Tavoline Mesi “Angle’on”

12500 L

 

  • Permasa: 57x36x36 cm
  • Struktura: Druri
  • Syprina design druri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
    Mund tju pelqeje edhe Set  Tavoline mesi
Category:

You may also like…

Language