Menu Close

Tavoline Mesi “Wood’tree”

28000 L

  • Përmasa: 32x115x50 cm
  • Strukture metali
  • Syprina design druri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Tavoline Mesi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline Mesi “Wood’tree””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language