Menu Close

Tavoline Mesi “Wood’on”

50000 L

  • Përmasa: 36x55x55 cm/ 38x75x75 cm
  • Strukture druri
  • Syprina design druri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Tavoline Mesi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline Mesi “Wood’on””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language