Menu Close

Tavoline Ngrenie

76000 L

 

 • Përmasa:
 • 180cm x 90cm h=75cm
 • 190cm x 90cm h=75cm
 • 200cm x 90cm h =75cm
  • Strukture Metalike
  • Syprina dizanj druri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Tavoline Ngrenie

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline Ngrenie”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language