Menu Close

Tavoline Ngrenie

65000 L

 • Përmasa:
 • d=90cm h=75cm
 • d=100cm h=75cm
 • d=110cm h=75cm
 • d=120cm h=75cm
 • Strukture Metalike
 • Syprina dizanj druri
 • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
 • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
 • Përmasa: d=90cm h=75cm
 • Strukture Metalike
 • Syprina dizanj druri
 • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
 • Transporti për qytetin e Tiranës falas

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline Ngrenie”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language