Menu Close

Tavoline ngrenie Moroso

122000 L225000 L

  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 24 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
SKU: N/A Category:

Tavoline ngrenie Moroso  shpreh ekspresivitetin e formës në dy tavolina drejtkëndore. Të dy pjesët tregojnë një kontrast të fortë mes soliditetit të strukturës, efektit grafik të sipërfaqeve dhe linaritetit të siperfaqes së tavolinës, e disponueshme në dru, xham  ose mermer. Tavolina Vertikale, e dizajnuar me një këmbëkryq të arkitekturës klasike, sjell në mendje “fluting” e një kolone. Ndryshe është ndikimi i skulpturës në Diagonal, një tavolinë e cila gjeometria e saj e këndshme dhe vijat e këndshme shtojnë më shumë hijeshine në strukturë.

Permasa

160x70x74cm, 180x70x74cm, 200x75x74cm, 220x80x74cm, 240x85x74cm, 260x90x74cm, 300x100x74 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline ngrenie Moroso”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language