Menu Close

Tavoline ngrenie “Oval”

85000 L

  • Permasa: 180x80x75cm
  • Syprina: Dru lisi
  • Konstrukti: Metalik 80x40mm
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language