Menu Close

Tavoline ngrenie “Y”

79000 L

  • Permasa: 180x80x75cm
  • Syprina: Dru lisi
  • Konstrukti: Metalik 40x20mm
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language