Menu Close

Tavoline Studimi “Desk’tree”

22500 L

  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
  • Syprina: Design Druri
  • Konstrukti: Metalik
  • Permasat: 127x43x79 cm
Category:

Tavoline Studimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline Studimi “Desk’tree””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language