Menu Close

Tavoline Studimi “Three”

16500 L

  • Tavolinë minimaliste që është funksionale dhe solide
  • Ideale për ambiente shtëpie dhe zyre
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
  • Syprina: Pllake zdrukthi
  • Konstrukti: Metalik 20x20mm
Category:

Tavoline Studimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline Studimi “Three””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language